Ghidul colaboratorului

Nautilus este o revistă online de SF&F cu acces liber.

Ce texte publicăm

Revista Nautilus publică proză SF&F şi recenzii la cărţile care apar în România, cronici de film SF&F, ştiri sau orice alt fel de informaţii conexe genurilor SF&F (noutăţi editoriale, evenimente culturale, lansare de carte, interviuri etc) .

Cum se trimit textele
Textele propuse spre publicare se trimit prin e-mail, pe adresa contact@revistanautilus.ro, avînd în subject PROZA/RECENZIE – titlul textului. Textele vor fi ataşate e-mailului, în format word, scrise cu font Times New Roman, corp 12 fără elemente suplimentare de tehnoredactare (indentări speciale, softreturn, justify etc), dar cu respectarea normelor minime de redactare: emdash pentru dialog, fără despărţire în silabe, spaţiu după semnele de punctuaţie şi nu înaintea acestora. Fiecare text va conţine numele autorului şi titlul. Nerespectarea cerinţelor de mai sus conduce la o întârziere a răspunsului.

Termen de răspuns
Termenul de răspuns este de 30-60 de zile de la data primirii, în funcţie de lungimea şi complexitatea acestuia.
Textele selectate vor fi publicate în revista Nautilus sau în almanahul Nautilus. Alte detalii în ceea ce priveşte publicarea se vor stabili prin corespondenţă directă.

Plata
Întrucît revista Nautilus apare în format electronic cu acces liber, nu va exista o plată în bani pentru autorii publicaţi. Dar fiecare autor îşi va putea alege pentru fiecare articol o carte publicată de Editura Nemira, pe care o va primi gratuit.

Un comentariu

  1. […] impresionantă și înspăimântătoare de așezări în pagină a textelor. Deși există un Ghid la colaboratorului, din motive tot atât de ascunse precum tainele piramidelor, unii autori preferă să ignore […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.