Sony a lansat astăzi primul trailer complet pentru Spider-Man: Into The Spider-Verse, filmul de animație care va fi lansat în decembrie anul acesta, iar ceea ce poți vedea este uimitor.

Spider-Man: Into the Spider-Verse este o animație 3D care-l urmărește pe tânărul erou Miles Morales. Miles a apărut pentru prima oară în benzile desenate Marvel în 2011, fiind un puști care preia identitatea Omului-Păianjen după moartea lui Peter Parker. Personajul a fost inspirat de fostul Președinte SUA Barack Obama și de actorul Donald Glover.

În benzile desenate Marvel, Spider-Verse e o poveste în care toți Oamenii-Păianjen din toate dimensiunile paralele își unesc forțele. Asta îi include pe Iron Spider, Scarlet Spider, Spider-Girl, Spider-Boy și mulți alții.

Sony a anunțat și o distribuție de cinci stele pentru vocile personajelor din film. Rapperul Shameik Moore îi va împrumuta vocea lui Miles Morales, Jake Johnson lui Peter Parker, iar Liev Schreiber va da glas unui personaj negativ, înfiorătorul Kingpin. Alături de ei, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez și Lily Tomlin.

Facebook Comments