Vești bune pentru fanii universului Game of Thrones. HBO a comandat episodul pilot al unui nou serial derivat din saga fantasy bazată pe romanele din seria Cântec de Gheață și Foc, notează AFP care citează un comunicat de presă.

Game of thrones HBOScenariul proiectului îi aparține scriitorului George R. R. Martin, autorul cărților ce au stat la baza serialului Game of Thrones, și scriitoarei britanice Jane Goldman, cunoscută pentru scenariile unor filme precum Stardust, Kick Ass, X-Men: First Class sau Kingsman: The Secret Service. Intriga acestui spin-off se va desfăşura cu mii de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și niciunul dintre personajele actuale nu se vor regăsi în noua producție.

Proiectul Martin & Goldman este doar unul dintre cele cinci spin-off-uri din universul GOT la care HBO lucrează, postul de televiziune încheind contracte cu alți patru scenariști. Astfel, Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray și Bryan Cogman lucrează la poveștile pentru alte patru seriale derivate din Urzeala tronurilor.

Episodul pilot al noii serii nu va fi difuzat înainte de cel de-al optulea și ultimul sezon din serialul GOT, aşteptat în 2019.

Facebook Comments