O bătălie care va fi inclusă în ultimul sezon al serialului Game of Thrones a fost filmată timp de 55 de nopţi consecutive, relatează Deadline care dezvăluie că un asistent de regie a furnizat, din greșeală, detalii despre sezonul opt al celei mai spectaculoase producții HBO.

Astfel, Jonathan Quinlan, principalul asistent de regie, a publicat pe Instagram o fotografie a scrisorii de mulţumire pe care producătorii serialului au trimis-o echipei pentru efortul de a îndura „55 de nopţi de filmări consecutive“. Ulterior, postarea a fost ştearsă, însă fanii de la Watchers on The Wall au reuşit să facă o copie a mesajului.

Din mesaj, rezultă că în 55 de nopți s-a filmat cea mai mare bătălie din istoria serialului bazat pe romanele lui George R. R. Martin şi poate chiar din istoria televiziunii.

Game of Thrones„Asta este pentru Night Dragons. Pentru că aţi îndurat 55 de nopţi consecutive de filmări. Pentru că aţi îndurat frigul, ploaia, noroiul, rahatul de oi din Toome şi vântul năpraznic din Maghermorne. Când zeci de milioane de oameni din întreaga lume vor urmări acest episod, peste un an, nu vor şti cât de mult aţi muncit. Nu le va păsa cât de obosiţi aţi fost sau cât de greu a fost să vă faceţi meseria la temperaturi sub limita de îngheţ. Ei vor înţelege doar că urmăresc ceva ce nu a mai fost făcut înainte. Şi asta datorită vouă“, se arăta în mesajul postat de Jonathan Quinlan.

Grandioasa scenă de luptă este probabil cea mai scumpă şi mai elaborată din istoria serialelor de televiziune. „Battle of the Bastards“, una dintre cele mai mari bătălii din „Game of Thrones“, a fost filmată în 25 de zile, a avut 500 de figuranţi, 65 de cascadori şi 70 de cai şi o echipă de producţie de peste 600 de membri. Dacă punem la socoteală că ultimul sezon „Game of Thrones“ va fi şi cel mai scump de până acum, fiecare episod costând în jur de 20 de milioane de dolari, putem încerca să ne facem o idee despre ceea ce ne pregătește HBO pentru anul viitor, atunci când va avea loc premiera.

Facebook Comments