Gabriel Luna TerminatorActorul american de origine mexicană Gabriel Luna va fi noul Terminator în cel de-al șaselea film din seria science-fiction care l-a consacrat pe Arnold Schwarzenegger în poziția de superstar, notează Deadline. Filmul îl va avea producător pe James Cameron.

Gabriel Luna, 35 de ani, actor de origine mexicană născut în Texas, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din serialul Marvel Agents of SHIELD şi pentru apariţia sa în serialul Matador. Alături de el, actriţa columbiană Natalia Reyes va juca un rol important în acest film.

He’s back!

TerminatorÎn noul Terminator vom avea și două mari reveniri: Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, în rolurile care i-au consacrat, Terminator, respectiv Sarah Connor, regia fiind asigurată de Tim Miller, cel care a dirijat Deadpool (2016). În distribuție îi vom vedea și pe Diego Boneta și Mackenzie Davis.

Viitorul film va fi produs de James Cameron, care revine la rândul său în acest proiect pentru prima dată după Terminator 2: Judgment Day, lansat în 1991. Scenariul îi aparține lui David Goyer.

Premiera noului episod al cunoscutei saga SF este prevăzută pentru 22 noiembrie 2019.

Facebook Comments