Harry PotterJ.K. Rowling, creatoarea celebrului personaj Harry Potter, lucrează deja la scenariul pentru cel de-al treilea film din seria Fantastic Beast, deși mai sunt șase luni până la premiera celui de-al doilea film din serie.

„Tocmai am terminat de scris cel de-al patrulea roman cu pseudonimul Galbraith, «Lethal White», iar acum lucrez la scenariul pentru «Fantastic Beasts 3»”, a dezvăluit J. K. Rowling pe site-ul ei, răspunzând întrebărilor fanilor.

Declarația a fost o surpriză mai ales că mai durează jumătate de an până la premiera celui de-al doilea film din serie, Fantastic Beasts: The Crims of Grindelwald.  Trailerul filmului, în care îi putem vedea pe Eddie Redmayne în rolul lui Newt Scamander, pe Jude Law în cel al lui Albus Dumbledore și pe Johnny Depp interpretându-l pe Gellert Grindelwald, a fost lansat în martie și a strâns deja peste 17 milioane de vizualizări numai pe Youtube.

Fantastic Beasts: The Crims of Grindelwald are premiera în noiembrie, iar al treilea film este programat pentru 2020. Planul este ca spinoff-ul Harry Potter să fie o serie de cinci filme.

O nouă carte pentru copii, dar nu în lumea lui Harry Potter

În sesiunea de întrebări și răspunsuri găzduită de site-ul său, Rowling a mai dezvăluit că lucrează la un nou proiect non-Potter pentru cititorii mai tineri. Noua carte va prinde contur după ce Rowling va finaliza scenariul Fantastic Beasts 3.

”Voi scrie încă o carte pentru copii. M-am jucat cu o poveste în afara lumii lui Harry Potter timp de aproximativ șase ani, așa că este timpul să o pun pe hârtie”, a spus cea mai bine vândută scriitoare din lume.

Facebook Comments