REVISTA NAUTILUS / Stiri / „Urzeala tronurilor”, ecranizată

„Urzeala tronurilor”, ecranizată

Viorel Pîrligras • 18:00 - 26.11.2010 • 

Pentru fanii lui G.R.R. Martin care n-au aflat încă, veşti bune! HBO pregăteşte pentru 2011 un serial după seria fantasy „Cântec de gheaţă şi foc” (Nemira, 2007-2009) a numitului autor. Iată câteva fotografii din film, o parte din voluminosul fotoreportaj pe care revista „Entertainment Weekly” l-a publicat în numărul său din 26 noiembrie.

http://blastr.com/2010/11/1st-pics-from-george-rr-m.php#1

4138 vizualizari

3 Comentarii

 1. E.B. says:

  Hehe, or fi ele vești bune, dar totuși îs cam vechiuțe. De aproape un an de zile tot trîmbițează GRRM pe blogul său chestia asta – relatează cum e cu castingul, îi pune pe fani să ghicească numele actorilor din multele roluri principale 🙂 pe baza unor indicii criptice, ș.a.m.d.

 2. Băne says:

  Le ţin pumnii. Deşi, când vezi Galactica, ai zice că mai bine nu …

 3. viorelsf says:

  Update:
  Site-ul oficial al HBO http://www.makinggameofthrones.com/ a prezentat, acum două zile, un videoclip în avanpremieră care se bucură de mare audienţă. La doar o zi de preluarea lui pe youtube de către fani, a marcat deja 34.000 de vizite!
  http://www.youtube.com/watch?v=atFX6keD95o

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.