REVISTA NAUTILUS / Stiri / O integrală şi o antologie

O integrală şi o antologie

Rudi Kvala • 10:46 - 19.08.2010 • 

SRSFF împreună cu Eagle Publishing House şi-au anunţat intenţia de a re-edita toate romanele, antologiile şi lucrările de critică şi teorie care aparţin genului science-fiction. Deja primele cinci volume ale acestei integrale şi-au făcut apariţia pe Amazon.com. Este vorba despre Phreeria (Mihail Grămescu), Efectul P (Gheorghe Schwartz), Întâlnire cu meduza (Mircea Opriţă), Aşteptând în Ghermana (Dănuţ Ungureanu) şi Lumea lui Als Ob (Voicu Bugariu). Mai multe detalii despre Integrala science-fiction-ului românesc puteţi afla chiar de pe siteul SRSFF.

Editura Millennium Press şi-a propus ca până pe 15 decembrie să strângă o suită de texte care vor alcătui antologia Millennium 3. Noua antologie (care va apărea, cel mai probabil, anul viitor) doreşte să pună în valoare şi să exploateze un subgen mai puţin explorat la noi: steampunk. Aşadar, autorii români care se simt atraşi de acest subgen au ocazia să-şi etaleze talentul într-o antologie realizată de către Adrian Crăciun, antologie care promite lucruri interesante prin tema impusă. Mai multe detalii pe siteul editurii Millennium Press.

969 vizualizari

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.