REVISTA NAUTILUS / Stiri / Dune, cel mai important SF din toate timpurile, într-o nouă ediţie!

Dune, cel mai important SF din toate timpurile, într-o nouă ediţie!

Revista Nautilus • 18:21 - 25.06.2012 • 

Dune, cea mai cunoscută serie SF-ului din lume, revine la Nemira într-o ediţie de excepţie. Editura Nemira va publica până la sfârşitul anului, în ediţie copertată şi într-o prezentare cu totul specială, toate cele şase volume pe care le cuprinde Saga lui Fank Herbert. Aşadar, iubitorii seriei Dune de Frank Herbert îşi vor putea îmbogăţi anul acesta biblioteca personală cu ediţia copertată a binecunoscutelor cărţi SF.

Cei care citesc cărţi Nemira nu sunt străini de colecţia Nautilus SF, ceea ce înseamnă că au auzit de cei care constituie esenţa SF-ului mondial: Frank Herbert, Isaac Asimov, George R.R. Martin, Philip K. Dick, Orson Scott Card sau Gardner Dozois. Şi nu sunt puţini cei care au auzit de mulţi alţi autori publicaţi în cele peste 350 de titluri ale colecţiei Nautilus. De douăzeci de ani, Nautilus propune cititorilor săi toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, răsplătite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Seria Dune însă face posibilă cea mai puternică experienţă pentru orice cititor adevărat de SF, astfel că Nemira reediteaza Dune atât pentru cei care vor să-şi întregească colecţiile, cât şi pentru cei care vor să descopere acum ce înseamnă o poveste SF de excepţie.

Deja primele două volume sunt disponibile pe siteul Nemira: Dune şi Mântuitorul Dunei.

6684 vizualizari

2 Comentarii

  1. Ben Ami says:

    Dune nu e cel mai important SF din toate timpurile, doar cel mai mediatizat.
    pentru omenire, umanitate, sau viitor… seria Mars a lui Kim Stanley Robinson e INFINIT mai utila, mai interesanta, mai SCIENCE fiction http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_trilogy

  2. dan nicoara says:

    OK … Ben Ami … inca putin si termin Dansatoarea din Atlantida … si cum tocmai am procuat recent si seria Marte o sa trec direct la cartile respective desi nu cred paralela care o faci cu dune .. dar sa vedem. Adicatelea .. sa citim !

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.