REVISTA NAUTILUS / BD / Sandu Florea: Superman/Wonder Women şi Deathstroke

Sandu Florea: Superman/Wonder Women şi Deathstroke

Dodo Nita • 5:17 - 01.09.2014 • 

Superman kiss

La vârsta de 68 de ani, Sandu Florea concurează serios cu colegii săi americani mai tineri cu 30-40 de ani, fiind în continuare foarte activ în domeniul comics-urilor, pe latura de inking (tras în tuş).

Astfel, la începutul anului curent, s-a alăturat echipei Charles Soule (scenarist) şi Tony S. Daniel (desenator) care demarase în octombrie 2013 mini-seria Superman/Wonder Women. Prin această nouă serie, care se adresează în egală măsură unui lectorat masculin dar şi feminin, editura DC explorează ideea înfiripării unei poveşti de dragoste între cei doi super-eroi, pe fundalul unui scenariu de tip thriller, în care cei doi trebuie să combată, pentru a n-a oară,  inamicii de serviciu Doomsday şi generalul Zod.

În cursul anului, Sandu Florea a început lucrul la o nouă serie de comics, intitulată Deathstroke, după un scenariu de Tony S. Daniel, alături de care semnează desenele.
Deathstroke este unul dintre cele mai populare personaje negative din portofoliul editurii DC Comics (“one of the biggest bad-asses in comics”!). Slade Wilson (adevăratul nume al lui Deathstroke) a apărut pentru prima oară în seria Teen Titans, în 1980. Dar reputaţia de “villain” şi-a căpătat-o cu adevărat abia în serialul TV Arrow, difuzat şi la noi de Universal Channel.

Primul număr din Deathstroke va apare pe 22 octombrie 2014.

Sandu Florea deathstroke color

1636 vizualizari

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.